top of page

WORKSHOPS

Workshops die werken!

Mijn passie ligt heel duidelijk bij social media. Na jaren ervaring binnen de marketingwereld en het voortdurend bijleren via verscheidene opleidingen, wil ik me nog dichter bij de klant bevinden en advies op maat brengen. 

 

Iedere ondernemer verdient het om de digitale sprong te wagen. Via inspirerende en efficiënte workshops sta ik je professioneel bij en stuur ik je de juiste digitale richting in. 

 

Ik bied interactieve workshops aan die ook in de praktijk zullen werken. Alle onontdekte geheimen van de digitale kanalen kom je hier te weten. 1 maand na de workshop zit ik graag nog eens samen tijdens een opvolgingsgesprek om te bekijken waarin we nog verder digitaal kunnen finetunen. 

 

Hierna ben je volledig klaar om alle gegeven tips & tricks ook concreet uit te proberen op jouw digitale kanalen. 

 

Ontdek hieronder het aanbod:

Unknown-16.jpeg

Instagram Workshop

Gezocht: meer actieve volgers op jouw Instagram.

 

Hoe krijg je meer visibiliteit en 

betrokkenheid van jouw volgers? Alle geheimen van Instagram worden tijdens deze workshop onthuld!

 

Het gebruik van Instagram is aan het veranderen: het kanaal wordt steeds populairder. Het wordt niet voor niets door steeds meer jongeren gezien als de nieuwe zoekmachine. 

 

Ik geef je concrete inzichten mee in hoe je dit kanaal juist kan inzetten, welke content het best werkt, én hoe je de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroot.

Unknown-3.jpeg

Facebook Workshop

Gezocht: een hernieuwde hoop in je Facebook-pagina. 

 

Is Facebook nog niet dood en heeft het eigenlijk digitaal nog een betekenis? Neen, en tuurlijk wel! 

 

Het gebruik van het oudste digitale kanaal is wel veranderd, maar het heeft zeker nog niet aan kracht ingeboet. Huidige en potentiële klanten blijven bedrijven actief zoeken op Facebook. En via Facebook-advertenties blijven nieuwe gezichten jouw bedrijf ontdekken.

 

In deze workshop reik ik je de juiste en nieuwste tools aan om digitaal eruit te springen.

Unknown-17.jpeg

Pinterest Workshop

Gezocht: een nieuwe kijk op de Pinterest-app. 

 

Pinterest wordt vaak enkel gezien als een DIY(Do It Yourself)-platform waar je leuke decoratie- en mode-ideeën verzamelt.

 

Maar wist je dat Pinterest ook de visibiliteit en omzet van jouw bedrijf kan verhogen? Hoe je onder meer precies kan adverteren op dit platform, kom je via deze workshop te weten! 

 

Benieuwd naar het snelle effect van een workshop op jouw bedrijf? 

Laten we samen een datum ‘pinnen’ voor een vrijblijvend eerste gesprek!  

bottom of page